Menu
Nieuws

Nieuwe locatie Salland Kliniek geopend!

5 augustus 2024

Vanaf vandaag is de nieuwe locatie van de Salland Kliniek geopend in het Deventer Ziekenhuis. Op de oude plek van Dienst Apotheek Salland staat nu de aanmeld- en wachtruimte van de Salland Kliniek. Met de centrale plek in de hal, is de Salland Kliniek voor patiënten nu ook goed vindbaar.


Kliniek met Sallandse aandacht

Begin maart is de Salland Kliniek geopend in het Deventer Ziekenhuis. In de Salland Kliniek kun je terecht voor klachten die snel verholpen kunnen worden, van eenvoudige tot complexere. Het is de perfecte mix van de snelheid van een privékliniek en de hoogwaardige medische zorg van een ziekenhuis. Met de Sallandse aandacht die je van het Deventer Ziekenhuis gewend bent.

Orthopedische klachten

Patiënten kunnen bij de Salland Kliniek terecht voor orthopedische klachten aan de schouder, knie en heup. Of je nu pijn hebt door sportblessures, gescheurde banden of gewrichtsslijtage (artrose), we begrijpen dat dit je dagelijks leven sterk kan beïnvloeden. Met onze zorg kun je snel weer met vertrouwen en gemak bewegen. In de toekomst zullen we het aanbod uitbreiden met meer zorgpaden vanuit verschillende expertises.

Hoe werkt het?

Binnen 10 werkdagen kun je al terecht voor een afspraak. Je huisarts weet of je voor je klacht terecht kunt in onze Salland Kliniek en zorgt dan voor de doorverwijzing. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. De zorg wordt op dezelfde manier vergoed als in het Deventer Ziekenhuis. Kijk voor meer informatie op de website!

Salland Kliniek