Menu
Nieuws

Kindervriend Tos de Vos als knuffel

22 augustus 2024

Tos de Vos is de kindervriend van het Deventer Ziekenhuis. We hebben een nieuwe uitwerking van Tos de Vos knuffels om aan kinderen te geven die in het ziekenhuis wat extra troost nodig hebben. Een mooie vorm van Sallandse aandacht, dankzij de Vrienden van het Deventer Ziekenhuis.

Langlopend project

Tos zie je in diverse uitingen in het ziekenhuis terugkomen. Op de borden, draaideur of door middel van voetstapjes op de grond op verschillende afdelingen. Tos de Vos komt nu nóg meer tot leven, door middel van deze knuffel. Met deze knuffel kan de kinderafdeling kinderen verrassen die langer in het ziekenhuis moeten verblijven of vaker moeten terugkomen.

De Vrienden van het Deventer Ziekenhuis is gemotiveerd om er een langlopend Vrienden-project van te maken. Wanneer de knuffels op zijn, hopen we door te kunnen gaan met het verrassen van kinderen die in ons ziekenhuis verzorgd worden. Wil jij ons daarbij helpen? Doneer dan hieronder. Jouw donatie helpt ons kinderen blij te maken.

Help je mee om dit proces te realiseren? Doe via dit formulier jouw donatie.

Wat fijn dat je ons project steunt. Klik hieronder op ‘Doneren’ dan open je automatisch de veilige iDEAL-betaalmodule om je donatie te voltooien.